Balatonkenese

2014.09.29. 15:25

Bemutatjuk a városok polgármesterjelöltjeit: Csőszi Róbert

A polgármesteri tisztséget nem célnak, hanem eszköznek tekintem ahhoz, hogy településünk olyan programmal rendelkezzen, melynek segítségével városunk elindulhat a fejlődés útján – utal legfőbb céljára a 36 éves Csőszi Róbert, aki függetlenként indul a polgármesteri székért Balatonkenesén.

Kovács Erika

Tősgyökeres keneseinek tartja magát, születése óta a településen él. Nagyon fontos neki a hátország, felesége Csősziné Molnár Katalin, aki a helyi iskolában tanít, két gyermekére nagyon büszke.

– A polgármesteri tisztséget nem célnak, hanem eszköznek tekintem ahhoz, hogy településünk olyan programmal rendelkezzen, melynek segítségével Balatonkenese elindulhat a fejlődés útján, azoknak az önkormányzati képviselőknek a támogatásával, akiket a választók megtisztelnek a bizalmukkal.

A 36 éves Csőszi Róbert függetlenként indul Balatonkenesén

Főbb céljai között említette meg a tiszta és átlátható, demokratikus és ügyfélközpontú önkormányzati működést, a Civil Kerekasztal létrehozását, a helyi rendeletek maradéktalan betartását és betartatását. Nagyon fontosnak tekinti a fiatalok letelepedését elősegítő program elindítását, a nyugdíjasok, a fogyatékkal élők segítését, az ipartestület felélesztését, a zöldhulladéklerakó udvar létrehozását, a városi kommunikáció fejlesztését, a meglévő középületek korszerűsítését, egyedi és egységes médiamegjelenést, korszerű, az uniós elvárásoknak megfelelő játszóterek építését. Szerinte Balatonkenese és Akarattya új testületének legfontosabb feladata a vagyonmegosztás lesz, melyre hat hónap áll rendelkezésre. Megválasztásakor célja, hogy képviselje a település érdekeit a törvény adta lehetőségek keretei között. Vallja, hogy Kenesének és Akarattyának jó partneri viszonyt kell kialakítania, mert mindenkinek érdeke a mielőbbi megállapodás.

– Csak így tudjuk elérni kitűzött céljainkat – véli. Polgármesterként is törekedne arra, hogy a város gazdálkodásával kapcsolatos adatok mindenki számára érthetőek és elérhetőek legyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!