Balatonfűzfő

2014.09.29. 18:17

Eltörölnék a szemétdíjat Fűzfőn

Független képviselőjelöltek, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei és Kiss Zsuzsanna a Fidesz- KDNP támogatással induló független polgármesterjelölt mutatkozott be hétfő délután egy lakossági fórumon.

Prevics Éva

Kiss Zsuzsanna, aki 2006 és 2010 között már volt polgármestere a településnek, megválasztása esetén a sportturizmusra, sportfejlesztésekre helyezné a hangsúlyt a munkájában. Szerinte fontos a  sportpálya és környékének megújítása, a vízparti területek és bicikliutak fejlesztése. Beszédében a múlt eredményeit méltatta, azt mondta, ott szeretné folytatni munkát, ahol 2010-ben abbahagyta. Nagy hangsúlyt helyezne az infrastruktúra fejlesztésére, a turizmusra és a munkahelyteremtésre is. Egyik legfontosabb programpontjakén említette, hogy január elsejétől eltörölné a lakossági szemétdíjat a településen.

Fotó: Prevics Éva

A fórumon több Kiss Zsuzsanna polgármesterjelölttel szimpatizáló képviselőjelölt is ismertette elképzeléseit a helyiekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!