Balatonfüred

2014.04.24. 05:22

Óvodás nyílt nap a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon

Balatonfüred - A Balatonfüredi Rendőrkapitányság illetékességi területén található óvodákból folyamatosan érkeztek csoportok szerdán reggeltől a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra.

A nap folyamán közel 250 gyermek ismerhette meg a rendőrautókat és a rendőrmotorokat, tapasztalhatta meg testközelből a lézerpisztoly használatát, vagy éppen kezébe foghatta a rendőrség szolgálati felszereléseit.

A kiváló időjárásban megtartott rendezvényen a kicsik nagy érdeklődést mutattak az egyes állomáshelyek iránt, és új ismeretekkel, élményekkel gazdagodtak a nap során.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az idei ovis rendőrnaphoz kapcsolódva a Balatonfüredi Városi Balesetmegelőzési Bizottság idén is, az előző évek hagyományai szerint ,,Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel,, címmel rajzpályázatot hirdetett a Balatonfüredi Rendőrkapitányság illetékességi területén található óvodák, illetve általános iskolák diákjai számára.

A verseny ünnepélyes díjátadását 10:00 órakor tartottuk a kapitányság udvarán, ahol az ifjú művészek a büszke szülők, a felkészítő óvónők illetve tanítónők gyűrűjében vették át a helyezéssel járó díjakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!