Balatonfüred

2014.12.30. 18:35

Telt ház lesz a legjobb megyei éttermekben szilveszterkor

Balatonfüred - Van, ahol többfogásos, különleges menüvel, máshol svédasztalos vacsorával várják a vendégeket az év utolsó napján. Telt ház lesz a legtöbb jó nevű étteremben szilveszter este.

Prevics Éva

Egy hónapja nem kapni asztalt a zirci Jeskó étteremben szilveszter estére. Óévbúcsúztató programmal és svéd-asztalos vacsorával várják a vendégeket.

Idén is élő zene lesz. Korábban elképzelhetetlen volt, hogy reggel hat előtt véget érjen egy buli, ma legfeljebb hajnali 3 vagy 4 óráig húzzák az emberek - mondta a Naplónak Jeskó Zoltán tulajdonos.

Telt ház lesz szilveszterkor a veszprémi Chianti étteremben is. Többfogásos gourmet-vacsorával és különleges borokkal várják a vendégeket - mondta Martonosi Zsolt étteremvezető.

A füredi Vitorlás étteremben előszilveszteri programot tartottak 30-án. Forraltbor-főző versennyel és zenés mulatsággal készültek a vendégeknek. Az év utolsó napján nem rendeznek partit, épp azért, hogy azoknak is legyen hova menniük, akik csak egy jó vacsorára vágynak, és nem akarnak nagy ünneplésbe fogni szilveszterkor - mondta Szöllősi Tamás tulajdonos.

Az almádi Pannónia Kulturális Központban hagyomány a batyus bál. Este hét órától zenével várják a vendégeket, akik hajnali öt óráig rophatják - mondta Bati János, az intézmény vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!