Balatonfüred

2014.08.12. 16:05

Folk, rock és tangó a füredi borfesztiválon

A Balatonfüred-Csopaki Borvidék finom borai mellett érdekes programokat is kínál még a hónap végéig a város népszerű borfesztiválja.

Győrffy Árpád

Augusztus 13-án este fél héttől a Kék Balaton Nyugdíjas Dalkör, a Tihanyi Asszonykórus, egy szlovák kórus és a kecskeméti Mátyás király citerazenekar lép fel a borhetek színpadán, este kilenctől pedig a Vivat Bacchus című program zárja a napi programit.

Pál István „Szalonna” (balról) és bandája a borheteken is fellép (Fotó: Győrffy Árpád)

Augusztus 14-én 19 órától a DSB Brass Show rézfúvós programja, majd a Budai Project műsora szórakoztatja a résztvevőket. Augusztus 15-én 18 órától a Nagyon Balaton program keretében Blahalousiana Akusztik, majd a Mary Popkids Akusztik lép fel. Augusztus 16-án, szombaton este nyolctól a hetvenes évek meghatározó hazai jazz-rock zenésze, a 66 éves Török Ádám játszik a mai felállású Mini együtessel. Augusztus 17-én este a gyulai Garden Party zenél.

A jövő héten több más mellett fellép majd a Magyargencsi Dalkör, a Budapest Bár, Szalonna és bandája, a Balatonfüred Néptánc Együttes, a PG csoport, az Intermezzo Latin Club, a Varnyú Country, az Ocho Macho, a Sellő Alapítvány Tánccsoportjai, az Acro Dance és Golding Tánccsoport, lesz tűzijáték és divatbemutató és tangó show.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!