Balatonfüred

2014.08.22. 12:45

Bóka bemutatta jelöltcsapatát

Balatonfüred - A Fidesz-KDNP egy képviselő kivételével újraindítja a jelenlegi képviselőket és a polgármestert az októberi önkormányzati választáson.

Győrffy Árpád

A jelölttársai dr. Bóka István polgármester és egyben polgármesterjelölt pénteken délelőtt mutatta be a sajtónak. Mint elmondta
az 1. számú választókerületben  Molnár Judit, a 2. számúban (a jelenlegi független képviselő, Pálffy Károlyné körzetében) egy új jelölt, Nagy Elvira, a 3. számúban Pálfy Sándor, a 4. számú választókerületben a jelenlegi képviselő, Csizmazia Szilveszter befejezi a politikai pályafutását, helyett a KDNP javaslatára Illés Hajnalkát indítják, az 5. számúban Schindele György, a 6. számúban dr. Kiszely Pál, a 7. számúban Pethőné Schulcz Ágnes, a 8, számúban pedig Hári Lenke, a jelenlegi alpolgármester és egyben választókerület jelenlegi képviselője indul újra a mandátumért.

A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei: Pethőné Schulcz Ágnes (balról), Kiszely Pál, Pálfy Sándor, Molnár Judit, Schindele György, Bóka István, Hári Lenke, Illés Hajnalka, Nagy Elvira (Fotó: Győrffy Árpád)


A polgármester elmondta, a jelöltek rövidesen bemutatkoznak közvetlenül is a választópolgároknak és a programjukat is megismertetik majd az érintettekkel. Őszintén áttekintik majd, hogy mit ígértek négy évvel ezelőtt, mi valósult meg. Volt olyan is, ami nem valósult meg, illetve csúszik az megvalósulás. Elmondják majd azt is, mit szeretnének az elkövetkező négy évben megvalósítani. Négy évvel ezelőtt talán annyival könnyebb volt a programozás, hogy egy uniós ciklus közepén voltak, láttuk már, hogy milyen operatív programok vannak, milyen forrásokat lehet elérni. Jelen pillanatban már az operatív programok jó állapotban vannak, száz százalékosan mégsem lehet tudni az illeszkedéseket. 

Bóka István szólt arról is, hogy nagyon fontos a polgármester és a képviselők közötti összhang. Ahol ez nincs meg, ott problémák vannak, ahol megvan, ott van lehetőség a hatékony közös munkára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!