Balatonfüred

2014.08.29. 14:22

Több minőségi munkahelyet

Balatonfüred - Bemutatkoztak az Összefogás - Együtt Balatonfüredért! koalíció jelöltjei.

Győrffy Árpád

Az Összefogás - Együtt Balatonfüredért! koalíció a fiatalok és idősebbek elvándorlásának visszafordítását, a minőségi munkahelyek számának növelését, a városrészek közötti fejlettségi egyenlőtlenségek csökkentését tekinti fő céljának a következő választási ciklus alatt.

A jelöltek balról jobbra: Nagy Jenő, Czilli József, Takács Miklós, Szalai Gábor, Nagy Gábor, Turi Tamás és Hajba Csaba (Nagy Sándor hiányzik a képről) (Fotó: Győrffy Árpád)


A Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt - a Korszakváltók Pártja, és a Párbeszéd Magyarországért Párt alkotta koalíció jelöltjei pénteken mutatkoztak be a sajtónak. Az 1. számú választókörzetben, az az a Fürdőtelepen Turi Tamás joghallgató, a 2. számúban, a Köztársaság utcai lakótelepen Czilli József nyugdíjas autóbuszvezető, a 3. számúban, az Óvárosban Nagy Jenő, nyugdíjas szállodaigazgató, a 4. számúban, a Csárda utca és a Kossuth utca környékén Takács Miklós, idegenforgalmi menedzser, az 5.számúban, a Tamási Áron utca környékén dr. Nagy Gábor orvos, a 6. számúban, az Ady utca környékén Nagy Sándor nyugdíjas pénzügyi vezető, a 7. számúban, az Arad utca környékén dr. Hajba Csaba ügyvéd, végül a 8. számú körzetben, az arácsi városrészen dr. Szalai Gábor mérnök-közgazdász indul a képviselőségért, aki egyben a koalíció polgármester-jelöltje is lesz.

A közös programjukat szeptember közepén tárják a választópolgárok elé, és várhatóan szeptember második felében közös lakossági fórumon is ismertetik majd a következő négy évre megfogalmazott céljaikat, elképzeléseiket a város lakóival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!