Balatonfüred

2015.01.24. 15:14

A nyári fagyi visszanyal

Hóesésben, mínuszokkal dacolva, strandkellékekkel felszerelkezve fagyiztak a Vitorlás téren a Balatoni kör tagjai. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy a Balaton nemcsak nyáron szerethető.

Prevics Éva

Gumimatraccal, karúszóval és strandlabdával a hónuk alatt parádéztak a balatonfüredi sétányon a felvonulók. Nyári finomságokat: fagylaltot és limonádét kínáltak a parton sétálóknak.

A programot "A nyári fagyi visszanyal télen" szlogennel rendezte meg a Balatoni Kör. A szervezők azt akarták hangsúlyozni, hogy a Balaton-part télen is élvezhető, és nemcsak a strandolásról szól. Eredetileg a Balaton jegén tartották volna a felvonulást, de az időjárás ezt nem engedte.

A nagy karneválok mindenhol ismert fürdőhelyekhez kapcsolódnak-mondta Kardos Gábor ötletgazda. Ezzel a programmal is az a cél, hogy igazi felvonulássá váljon és néhány év múlva a város egyik legnagyobb rendezvénye legyen, mely több száz embert vonz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!