Balatonalmádi

2014.04.11. 18:45

Színvonalas programokkal ünnepelik a várossá válás évfordulóját Almádiban

Nagyon jó látni egy ilyen szép városban ennyi embert, akik bizonyosan megtalálják három napon át az ízlésüknek megfelelő programot. Örülünk, hogy ilyen környezetben ünnepelhetjük a várossá nyilvánítás 25. évfordulóját.

Kovács Erika

Ezzel köszöntötte többek között Keszey János polgármester és Bati János, a főszervező Pannónia Művelődési Központ (PMK) igazgatója a vendégeket péntek este a megnyitón. A program már pénteken megkezdődött, többek között Litkey Farkas, a legendás vitorlázóbajnok beszélt Amerre a szél fúj című könyvéről.

Este a Csík zenekar adott fergeteges sikerű műsort. Utánuk a Botorka Táncegyüttes gondoskodott a hangulatról, aztán hajnalig a Viktória együttes szórakoztatta a nagyérdeműt.

Az ünnepség szombat délelőtt ünnepi közgyűléssel kezdődik a PMK-ban, ahol elismeréseket is átadnak. A program többek között az Alma együttes, az Irigy Hónaljmirigy és a Ladánybene 27 koncertjével folytatódik. Vasárnap szentmise, dalostalálkozó és Tóth Gabi énekes várja a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!