Balatonalmádi

2015.01.05. 12:50

Kitűnő tanulók és kiváló sportolók

Balatonalmádi - Kiemelkedő tanulmányi és sport eredményeikért Jó tanuló, jó sportoló elismerést vehetett át három diák Walter Rózsa humán bizottsági elnöktől a közelmúltban a hivatalban.

Kovács Erika

Áldozó Borbála, a Györgyi Dénes Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulója tanulmányai mellett kiváló asztaliteniszben, tavaly sok más kiemelkedő eredménye mellett a prágai Grand Prix nemzetközi asztalitenisz versenyen serdülő korosztályban a negyedik helyezett csapat tagja volt. Árvai Eszter, a Magyar Angol Tannyelvű Gimnázium 9. osztályos tanulója korábbi sikerein kívül a 2014-2015. tanévben sakk Diákolimpiai bajnok, az országos 16 éves korosztályos bajnokságon első helyezett. A díjátadó idején is Győrben versenyzett, emiatt édesanyja, Tóth Ildikó vette át az elismerést.

Bartha Dániel, a Vörösberényi Általános Iskola 8. osztályos tanulója a diákolimpián a eddigi eredményei mellett 2012/2013-as tanévben úszás sportágban 100 méteres gyorsúszásban megyei első, majd országos 17. helyezést ért el. A 2013/2014-es tanévben a megyei 3. helyet szerezte meg. Emellett aktívan kosárlabdázik a Veszprémi Egyetem junior csapatában, ahol önzetlen és együttműködő játékával meghatározó tagja az eredményesen szereplő csapatának. Az iskolai, valamint választott sportágaiban vállalt feladatokat legjobb tudása és tehetsége szerint teljesíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!