Balatonalmádi

2014.08.14. 15:15

Győztes csapaton ne változtass!

Bemutatta a Fidesz-KDNP jelöltjeit Keszey János polgármester csütörtökön, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban. Két új jelölt van az almádiakból álló csapatban.

Kovács Erika

- Van két új igazolásunk, Boros László, aki  a rendszerváltás óta mindegyik testületnek tagja volt. Szakál Balázs Dániel, a legfiatalabb, egyben új, akitől azt várjuk, hogy a fiatalok gondját, problémáját hozza be az ülésekre – érvelt sportnyelven a polgármester. Keszey János csapat játékosnak nevezte magát, azt mondta, öröm, büszkeség számára, hogy vezetőnek jelölték és ezzel a csapattal indulhat. Az elmúlt négy év beruházásairól kiemelte az egészségházat.

Boros László a város különleges adottságairól beszélt, az elmúlt négy év jó alap a látványos további fejlődéshez – mondta. Szabó Zoltán nemes, szép feladatnak nevezte, ha valaki ezért a kivételes helyzetű, fejlődő településért dolgozhat. Dr. Dávid Gyula büszke arra, hogy részt vehetett az egészségház létrehozásában. Továbbra is egészségügyi, szociális területen ténykedne. Örült annak, hogy a reptér nem valósult meg a közelben, ami zavarta volna a várost. Dr. Kutics Károly gazdasági téren dolgozna továbbra is. Biztonsági játékosnak nevezte magát, célja a stabil működés folytatása. Üdvözölte, hogy kétezerrel nőtt a lakók száma a közel 9500 lakosú városban. Bálint Sándor szerint öt éven belül 10 ezren laknak itt, mert 70-90 gyerek születik évente. Szólt a közműfejlesztésekről, amit folytatni kell. Szerinte kedvező, hogy közel van a megyeszékhely.

Dr. Walter Rózsa a képviselői munkát jónak, konstruktívnak nevezte. Pezsgő a kulturális élet, jó a kapcsolatuk az oktatással, felújításokat terveznek. Szakál Balázs Dániel a Pázmán Péter egyetemen végzett, a hallgatói önkormányzatban dolgozott. A fiatalokért „szállna ringbe”. Faust Gyula egyházi közösségekért ténykedne továbbra is egy biztonságos városban, egy erős, megbízható csapatban, és annak kitűnő szakmai hátterével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!