Balatonalmádi

2017.08.07. 10:43

Gyermekeket táboroztatott az Igazgyöny Fejlesztő és Tehetséggondozó Műhely Balatonalmádiban

Balatonalmádi - Óvodás és kisiskolás gyermekek töltöttek egy élmény dús hetet az Igazgyöngy Fejlesztő és Tehetséggondozó Műhely által szervezett Mozgás és Készségfejlesztő Napközis Táborban, Balatonalmádiban.

Rieger Zsanett

A sok játék mellett minden nap terápiás jellegű, komplex képességfejlesztő foglalkozásokon ügyesedhettek a tábor lakói.

Fotó: a szervezők

A szakemberek által biztosított, vízben történő játékos feladatok (HRG), a tornatermi akadálypályák (TSMT) továbbá a kognitív területeket fejlesztő módszerek, eszközök (NILD) strukturálják az idegrendszert, támogatják a szenzoros integráció fejlődését, normalizálják a hiányzó képességeket.

A harmonikus személyiségfejlődés érdekében pszichomotoros fejlesztésen, illetve meseterápián és kézműves tevékenységeken is részt vehettek a gyermekek.

A Vörösberényi Általános Iskola udvarán, az erre a hétre felállított mezítlábas park és a zenélő csövekkel való játék igazi különlegességet jelentett számukra.

Az Igazgyöngy Fejlesztő és Tehetséggondozó Műhely 2011 óta szervez táborokat, a tanév folyamán pedig sokoldalú fejlesztő foglalkozásaival nyújt segítséget szülőknek és gyermekeiknek egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!