Balatonalmádi

2013.03.05. 13:17

Összefogás Hubáért

Segíts, hogy segíthessünk címmel rendeztek adománygyűjtő gálát Papkeszin, amelyet Szalkai Huba gyógykezelésének támogatása érdekében szervezetek meg a művelődési házba.

Halmos György

Telt ház várta a fellépőket, akik első szóra a nemes cél mellé álltak, a közönség pedig tapssal jutalmazta a kiváló produkciókat. A fellépők, akik az első szóra igent mondtak a felkérésre. A rendezvényen fellépett a Papkeszi Sorstárs Népdalkör és Nyugdíjas klub, Kertész Dávid Szalkai Hubáról írt versével, a Litéri Szárazág Táncegyüttes, Csomai Zoltán dalénekes, a Pannónia citerazenekar, illetve a Bocskai általános iskola néptánccsoportja.

 

A Bocskai István Református Általános Iskola Kéknefelejcs Néptánccsoportja előadásával elvarázsolta a közönséget (Fotó: Györkös Tamás)

Mindenki a szívét-lelkét adta ahhoz, hogy a rendezvény jól sikerüljön, összesen 181 ezer forintnyi adomány gyűlt össze, amit a szervezők az édesapának jelképesen átadtak. A gyermek nagyszülei, édesapa, illetve hozzátartozói kifejezték hálájukat az esemény szervezőinek és megköszönték az adományát. A hálás közönség vastapssal jutalmazott minden Az adománygyűjtő rendezvény a Vöröskereszt helyi szervezetének munkatársai, az önkormányzat és a részönkormányzat segítő tagjainak közreműködésével valósulhatott meg.

- Egy kisember életért harcolunk, példát mutatunk, így is lehet - fogalmazott az egyik szervező, Pataki Józsefné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!