Badacsonytomaj

2014.09.10. 17:40

Bemutatjuk a városok polgármesterjelöltjeit: Vastag Gábor, Badacsonytomaj

Badacsonytomaj - Hat független jelölt indul az októberi választásokon a településen a polgármesteri pozíció elnyeréséért. A Napló ezúttal Vastag Gábort és programját mutatja be.

Tóth B. Zsuzsa

Vastag Gábor tősgyökeres badacsonyi. Az elmúlt időszakban bizottsági kültagként segítette az önkormányzat munkáját, és egyre inkább kezdett benne megfogalmazódni a gondolat, hogy Badacsony sokkal szebb jelent és még szebb jövőt érdemelne. Meg van győződve arról, hogy a település különleges adottságaival a Balaton ékköve lehetne. Mint lapunkhoz eljuttatott programjában írta, azt szeretné, hogy legyen gazdája a városnak, útjai, közterei újuljanak meg. Legyen hosszú távú fejlesztési terv, amely javítja a helyiek életét. Olyan polgármesteri hivatalt szeretne, amelynek ajtaja mindig nyitva áll. Hisz abban, hogy ez a nagy család: Badacsonyörs, Badacsonytomaj, Badacsony egy-két éven belül újra ragyogni tud, polgárai jobban érzik magukat, tudnak bízni a jövőben. Célja - mint írta - a város pozitívabb megjelenítése, a korrupció megszüntetése, a közélet tisztasága. Kapjon nagyobb hangsúlyt az idősek megbecsülése, a fiatalok helyben tartása, bevonásuk a város életébe. Ne a széthúzás legyen a jellemző, hanem a közös célokért képesek legyenek összefogni az emberek.

Vastag Gábor hosszú távú fejlesztési tervet szorgalmaz

Munkahelyeket felelőtlenül nem lehet ígérni írta , de azon lesz, hogy a működő és alakuló vállalkozások helyieket foglalkoztassanak. A turisztikának húzóágazatként kell működnie, összefogva a civil szervezetekkel, alapítványokkal. Az idegenforgalmi szezonban mindhárom településrész, főként Badacsonyörs kapjon nagyobb figyelmet. Badacsonytomajnak centrumként kell működnie, nemcsak az idegenforgalmi szezonban. Egy átlátható, élhető központot kell létrehozni - hangsúlyozta Vastag Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!