Baba

2009.02.24. 03:48

Mindenben következetes

Tűzrőlpattant, mosolygós, nagyon csinos hölgy ilyennek látszik <em>Keleti Andrea</em>, de aki megismeri, céltudatos, határozott, keményen dolgozó modern nőnek tartja, aki boldog és kiegyensúlyozott, aki tudja, mi a fontos az életben.

Dallos Zsuzsa

Noha celebnek is nevezhető Keleti Andrea, mégsem a média alkotta személyiségét, keményen dolgozott, mielőtt a tévéképernyőkön is meghódította a nézők millióit. 

Tizenkét évesen kezdett el táncolni, volt ifjúsági magyar bajnok, felnőttként tízszer állhatott a dobogó legmagasabb fokára.  2001 óta, kislánya születése óta fölhagyott a versenyzéssel,  profiként folytatták férjével,  öt alkalommal avatták magyar bajnokká.

- Nem lehetett egyszerű ebbe a pályába beilleszteni a gyermekvállalást. 


Keleti Andrea fontosnak tartja, hogy gyermekei sokat mozogjanak és szabad levegőn legyenek
(Fotó: archív)


- A férjemmel mindig is gyerekekkel együtt terveztük az életünket, de hosszú időn át a tánc volt a meghatározó. Amikor Viki megszületett, minden figyelmemet rá fordítottam, a férjemre maradtak a tánciskolánk ügyei, bár segítettem neki, amikor tudtam. Viki ma már iskolás, kisfiunk, Máté óvodás.

- Tanúja lehettem, hogyan szervezték meg ezt a hétvégét, amikor pénteken Szlovákiában léptek föl, szombaton az Operabálba mentek, ahol táncot tanítanak.

- Szervezés kérdése. Édesanyámékhoz megy Viki, de délelőtt már jön is haza, mert délután a barátai jönnek hozzánk. Máté pedig az anyósomékhoz megy, őt csak vasárnap hozzuk haza. Igyekszünk úgy összehangolni a teendőinket, hogy az egyikünk leg- alább velük legyen.

- A gyermekek már tanulnak táncolni?

- Viki nagyon szeret billegni, ő kéri is, hogy mutassuk neki a lépéseket. Máténak azonban még korai lenne. Inkább az a fontos, hogy sokat mozogjanak. Kirándulunk, legutóbb szánkópartit rendeztünk. 

A nyarat pedig mindig várjuk, ugyanis akkor három hetet Szentesen töltünk a tánctáborunkban, ahol nemcsak táncolunk, hanem minden más sportlehetőséget kihasználunk. 

Szerintem Viki inkább elméleti ember lesz, nagyon jól tanul, de a mozgással kapcsolatos dolgokban eddig nem volt túl ügyes. Ám egy ideje többféle különórára jár, remekül fejlődik. 

- Érthető, hogy különböző reklámokhoz kérik fel, gondolom, nem véletlen, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatosakat vállalja el. 

- Gyerekeim születése előtt nem foglalkoztam azzal, hogy milyen ételeket fogyasztok vagy hogy hasznos rendszeresen szűrővizsgálatokra járni. Most már igyekszem mindenre figyelni, ami a családom egészségét szolgálja. 


A Gyermekszoba on-line képgalériát IDE kattintva érheti el. 

A Gyermekszoba rovatunkban megjelent cikkeket IDE kattintva olvashatják. 

Az ENTEO közösségi portálunk Gyermekszoba klubjához IDE kattintva csatlakozhat.  



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!