Alsóörs

2014.03.25. 17:15

Egészségnap állapotfelméréssel, tanácsadással Alsóörsön

Második alkalommal is nagy sikerrel zajlott az Eötvös Károly Művelődési Házban rendezett egészségnap a múlt héten.

Győrffy Árpád

Tavaly az intézmény már szervezett hasonlót a Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központtal együttműködve, idén a szervezők kibővültek a Balatonalmádi Egészségfejlesztési Irodával.

Az egészségfejlesztési iroda állapotfelméréssel és tanácsadással foglalkozó asztalánál folyamatos volt az érdeklődés. Az előtérben Nagy Anikó (jobbról) felméri Havadi Endréné állapotát (Fotó: Győrffy Árpád)

A művelődési ház előcsarnokában, színháztermében és más helyiségeiben délután 14 órától folyamatosan több program közül is válogathattak az érdeklődők. Népszerűek voltak a különböző állapotfelmérések. Csoportos előadásokon hallhattak több más mellett a gyümölcsök, zöldségek házi aszalásának forté-lyairól, a hormonegyensúlyról és a védőoltások fontosságáról. Egyéni tanácsadásokon ismerkedhettek meg a Bemer- terápiával, felnőttek és a gyerekek táplálkozásával kapcsolatos fontos tudnivalókkal. Ki lehetett próbálni a ritmikus masszázst, be lehetett kapcsolódni a közös zumbázásba és a gerincgimnasztikai gyakorlatokba. A szervezők az este hét óráig tartó rendezvényen kilencven érdeklődőt regisztráltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!