Alsóörs

2015.07.24. 05:51

Meseautó a strandon

Alsóörs - A Meseautó című zenés vígjátékot mutatja be a Pannon Várszínház július 24-én este kilenc órakor az alsóörsi strandon.

Balla Emőke

Kellemes nyáresti kikapcsolódást, a nagy hőségben igazi felüdülést kínál a Pannon Várszínház a nézőknek. A '30-as évek emlékezetes filmvígjátéka, Vitéz Miklós - Vadnai László - Márkus Alfréd Meseautó című előadása a kor feledhetetlen slágereivel elevenedik meg a színpadon. A főbb szerepekben Keresztesi László, Kovács Ágnes Magdolna, Molnár Ervin, Szelle Dávid, Kiss T. István, Oravecz Edit, Telegdi Kamilla, Sipos Dominik és Kiss Barbara láthatók. A díszleteket Kovács Yvette Alida, a jelmezeket Justin Júlia tervezte, a koreográfiát Krámer György készítette, zenei vezető Rossa László. A zenés vígjátékot Vándorfi László rendezte.

Az alsóörsi nyári színházi előadások folytatódnak. Július 25-én, szombaton este nyolc órakor a strand előtti téren a Starfactory show-t mutatja be a Pannon Várszínház. Az ingyenes program sztárvendége, fellépője Somló Tamás. Augusztus 14-én, péntek este fél kilenckor az Amfiteátrumban Máté Péter S. Nagy István Egy darabot a szívemből című musicalt láthatják a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!