Állatvilág

2014.09.22. 13:55

Tudod-e, hogy ki vagyok? - Játékra hívjuk olvasóinkat

A nemrég megjelent Állatkerti barangolások I. matricás albumhoz kapcsolódóan szeretnénk meginvitálni olvasóinkat egy csatangolásra az állatok világába.

Tóth B. Zsuzsa

Minden héten két alkalommal, kedden és csütörtökön, mikor az árus példányainkban egy-egy újabb csomag matrica is megjelenik, a matricás albumban található állatokkal kapcsolatos feladványt teszünk fel. A válaszokra adott helyes megoldásokkal értékes ajándékokat nyerhet!

Mai feladványunk:

Kétszer annyi a súlyom, mint egy felnőtt férfinak. Sokáig vérszomjas fenevadnak tartottak az emberek, de már rájöttek, hogy békés és szelíd vagyok. Tudod-e, hogy ki vagyok?


A válasz lehet az állat neve vagy az őt ábrázoló matrica száma. A heti két (keddi és csütörtöki) feltett kérdésre legalább egy helyes választ kell elküldeni a [email protected] e-mail címre az aktuális játékhét szombati napjáig. Kérjük, a nevet, címet adják meg a megfejtők, hiszen a nyereményeket csak így tudjuk eljuttatni részükre. Egy e-mail címről csak egy személy játszhat. Minden e-mail címről csak maximum két választ tudunk elfogadni.

A beküldött helyes megfejtők között hetente kisorsolunk egy mesekönyv csomagot, valamint öt helyes megfejtő 10 matricacsomagot nyer. Ezt követően október 24-én az összes beküldő között kisorsolunk egy wellnesspihenést.

A helyes válasz megadásához segítséget nyújt az Állatkerti barangolások I. matricás album, melyet a hozzá való matricákkal együtt a készlet erejéig megvásárolhatják megyekártyás előfizetőink az ügyfélszolgálati irodáinkban. A matricás album ára megyekártyás előfizetőinknek mindössze 100 forint, egy-egy csomag matrica, melyben 10 darab matrica van, pedig csupán 70 forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!