Ajka

2014.08.18. 11:38

Tetszik a város? - Bemutatták az ajkai jelölteket

Az elnök, dr. Horváth József elmondta, hogy a lehető legszélesebb összefogásra törekedtek.

Tóth B. Zsuzsa

- Polgármesternek ismét Schwartz Bélát indítjuk, aki az elmúlt 12 évben vezette a várost. A 6-os és a 7-es számú választókerületben van változás, előbbiben Pad Ferencet indítjuk, utóbbiban pedig Rácz Gyulát. A tósokberéndi területen Kaibás Dezső, a bányásztelepen Dorner László, az északi városrészben Johanidesz Sándor, a belvárosben dr. Horváth József, az 5-ös számú kerületben Utassy István, a 6-osban Pad Ferenc, a 7-esben Rácz Gyula indul. Csinger és Bódé környékén gerencsér Hilda, Gyepesen és Rendeken Pék Attila, Padragkúton Sikos Zoltánné indul - mondta dr. Horváth József. Schwartz Béla mindehhez hozzátéve szólt az MSZP baloldali koalíciós, Tetszik a város? című programjáról. Mint elmondta, annak két fő szempontja van.

Kaibás Dezső, Dorner László, Johanidesz Sándor, dr. Horváth József, Utassy István, Schwartz Béla, Pad Ferenc, Rácz Gyula, Gerencsér Hilda, Pék Attila és Sikos Zoltánné (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

- Folytatjuk az ismert és már bevált programokat, a lakás felújításokat, a Házunk Tája és az A mi utcánk ó be szép programot, a kerékpárút hálózat kiépítését. Mindezt járdaépítésekkel és csatorna, árok fedésekkel egészítjük ki. A másik szempont új prgramokat jelöl meg. A városi identitás fokozása érdekében a fiatalok letelepedését, itt maradását segítjük. Ezt szolgálja a Trendi ajkainak lenni program, a szénosztályozó átépítésének terve, a felsőfokú szakképzettségűek arányának növelésére irányuló törekvés. Lakásvásárlási és építési támogatást adunk, jutalmazzuk a legkisebbeket a Pöttöm polgárok program keretében. Segítséget adunk a helyi munkavállalóknak - sorolta Schwartz Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!