Ajka

2014.04.17. 18:35

Születésnapok

Noszlop - A községben két férfit is köszöntöttek kilencvenedik születésnapja alkalmából a közelmúltban.

Tóth B. Zsuzsa

Horváth Géza bácsi tősgyökeres noszlopi, annak idején a Jókai bányában dolgozott, nem hagyott könnyű éveket maga mögött. Azonban nyugdíjazása óta is jó egészségnek örvend szerencsére, életvidám férfi. Sajnos, ma már szeretett felesége nem lehet vele, egyik fiával él Géza bácsi. Környezetének ma is üde színfoltja, remek stílusa, sok barátja van. Örömmel kerékpározik még ma is, hiszen élteti a mozgás. Jó időben pedig kertészkedik, amikor csak teheti.

Horváth Géza bácsi

Németh Sándort a jeles kilencvenedik születésnapon még a település polgármestere, Felső Sándor (jobbról) is üdvözölte (Fotó: Györkös József)

Németh Sándor szintén a településen született, 1952-től 84-ig a pápai húsüzemben dolgozott hentesként.

Ma sem tétlenkedik, még mindig rendkívül aktív életet él. Ezt bizonyítja, hogy személygépkocsit vezet, amely-lyel kijár a szőlőjébe a Somló hegyre dolgozni. Esküszik rá, hogy nem más, hanem csakis ez a hosszú élet titka. Mostanában is szívesen vadászik, aktívan részt vesz a község rendezvényein. Feleségével él, együtt ünnepelték a születésnapot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!