Ajka

2015.01.29. 19:08

Prózával emlékeztek

Ajka – A Fekete István prózamondó és szépolvasó verseny regionális fordulójára negyvennyolcan neveztek.

Tisler Anna

A Fekete-Vörösmarty iskola igazgatója, Kovácsné Papp Ágnes köszönetet mondott a diákoknak és felkészítő tanáraiknak, mert vállalták a megmérettetést, és közösen emlékeznek meg arról az íróról, aki embersége és természetszeretete példa a ma élők számára.

A legkisebbek versenyének győztese Csiza Ádám (Borsos), második helyezett Holczer Jázmin, megosztott harmadik Dalnoki Janka (mindketten Fekete-Vörösmarty), és Hoffmann Andrea (Borsos). Az ötödik-hatodik osztályosok első helyezettje Makkos Veronika, második Tóth Zsófia (Fekete-Vörösmarty), harmadik Poczai Dávid (Borsos), negyedik Baráth Mirella (Fekete-Vörösmarty). A hetedik és nyolcadik osztályosoknál Aranyos Anna (Laschober iskola), Orsós Rebeka, Ravasz Rebeka és Somlai Róza (Fekete-Vörösmarty) szerepelt a legeredményesebben. A középiskolások mezőnyében Bércy Maja (Fekete-Vörösmarty), Izer Dániel, Oláh Nikolett (Szent-Györgyi), Gombosi Vivien (Fekete-Vörösmarty). Az ötödik és hatodik osztályosok közül Makkos Veronika, Tóth Zsófia, Poczai Dávid és Baráth Mirella volt a legeredményesebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!