Ajka

2014.08.28. 16:18

Nagy Kristófot látták?

Ajka – Lehetséges, hogy Nagy Kristófot látta egy biztonsági őr a város határában levő hulladéklerakónál augusztus 22-én reggel kilenc óra körüli időben.

Kovács Erika

Legalább is erre gondolnak többen is, amikor egy biztonsági kamera felvételét megtekintették. Juhász Zoltán, a Cserhát Kutyás Mentőegyesület elnöke mondta el a Naplónak, hogy a szerdai, nagyszabású keresésnél azzal szólította meg egy, a keresésben civilként részt vevő hölgy, hogy édesapja, aki az Úrkút felé vezető úton, a hulladéklerakónál biztonsági őr, azt mondta neki: elképzelhető, hogy a bicikliző fiút láthatta a minap. Azt is látta még, hogy a villanypásztorral bekerített kukoricásnál bedobta a kerékpárját valaki, majd utánaugrott, és eltűnt a földeken.


Nagy Kristóf augusztus 18-án tűnt el


Állítólag a biztonsági őr személyleírása megegyezett Kristóféval, aki híreink szerint hátizsákot vitt magával. A videofelvételt hozzáértő szakemberek most próbálják olyan minőségre átalakítani, hogy azon hozzávetőleges pontossággal megállapítható legyen: valójában kit is ábrázol és mi történt a fiatalemberrel?

Megkérdeztük Nagyné Kovács Violettát, az eltűnt fiatalember édesanyját, aki érdeklődésünkre azt mondta, hogy ő még nem tekintette meg a felvételt. A rokonságból állítólag valaki már látta, aki azt mondta, hogy a felvételen levő személy ruhája nagy valószínűséggel Kristófé lehet, de a fiút és a kerékpárt nem látták tisztán, így nem állították teljes bizonyossággal azt, hogy ő lehetett a biciklijével együtt. Az anya ezután fogja megnézni a felvételt. A szerdai keresésen az anya elmondta nekünk, hogy a fia többször mondta neki, szeretne elmenni olyan helyre, ahol nincs más, csak ő egyedül.

 

Kapcsolódó cikkek:

Speciális kereső kutyákkal kutatnak Nagy Kristóf után

Kutyákkal és drónokkal is keresik Nagy Kristófot

Nagy Kristófot keresik a Csikódombon

Ki látta Nagy Kristófot?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!