Ajka

2015.03.01. 12:15

Limbó és kacsatánc is várta a farsangolókat a háromnapokon

Ajka - A farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tart, de mindig az utolsó napok a legmozgalmasabbak.

Sipos Ottó Tibor

Az utolsó pár napot hívják farsang farkának, avagy háromnapoknak. A Borsos iskolások február 13-án a Kaszinóban tartották a második harmadik osztályosok farsangi mulatságát.

A diákok jól szórakoztak limbózás közben, Kovács Lázár a léc előtt<br> Fotó: Horváth Teréz

Nagyné Tóth Tímea és Krózserné Staub Médea tanító munkájának köszönhetően a 2. a osztályosok vidám jelmezes táncával vette kezdetét a színes kavalkád. A 3. c dolgos törpéi lámpásaikkal egyenest a bányából érkeztek a bemutatkozásra, meg, hogy szórakoztassák társaikat és a közönséget. Dunár Istvánné és Sziverné Schnöller Andrea mindent megtett azért, hogy diákjai minél eredményesebben szerepeljenek. Az osztályok csoportos bemutatkozása után egyéni és páros jelmezesek felvonulása zárta a műsort. A rengeteg ajándéknak köszönhetően a tombolasorsolás kicsit hosszúra nyúlt. Ezt senki sem bánta, a nyertesek osztálytársaik sikongatása közepette, csillogó szemmel vették át ajándékaikat. Volt limbó és kacsatánc, vonatozás. A tanulók jól érezték magukat a farsangi mulatságon. Halcsákné Egyed Szilvia és Szedlmayer Ingrid szervező megköszönte kollégáinak és a szülőknek az együttműködésüket, támogató segítségüket, mert egy feledhetetlen, élményekben gazdag napot szereztek a gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!