Ajka

2014.07.25. 14:20

Keller Imrét indítja Ajkán a Demokratikus Koalíció

Ajka - A Demokratikus Koalíció 3-as számú választókerületének elnöke, Keller Imre indul a polgármesteri székért a választásokon.

Tóth B. Zsuzsa

 

A DK 3-as választókerülete Ajkán Keller Imrét (jobbról) indítja a polgármesteri posztért (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Mindezt a pénteki sajtótájékoztatón jelentette be az elnök, aki elmondta, hogy a helyi MSzP szervezettel folytatott tárgyalások értelmében mindkét párt állít saját polgármester jelölteket, illetve önkormányzati képviselő jelölteket a választókerületekben. Keller Imre hangsúlyozta, hogy nyugodt városvezetésre van szükség, olyanra, amelyben a konkrét tervek a mérvadóak. A régi, bevált dolgokat megőriznék, de sok a tennivaló a városban. Sürgető például a közművek cseréje. Czaha László kampányfőnök szerint a város érdekei megkívánnák az összefogást, amellett erősebb lenne két párt együtt, mint külön-külön. A DK emiatt azonban bár közösen indította volna jelöltjeit az MszP-vel, indokolt esetben nyitott akár a visszalépésre is. Az önkormányzati képviselő jelöltek személyéről a DK illetékesei augusztusban ígértek pontos információt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!