Ajka

2014.10.01. 21:08

Idősek Világnapja Ajkán

Ajka város polgármestere, Schwarz Béla köszöntőjével kezdődött okt. 1-én a Művelődési Központban az a nagyszabású ünnepség, melyet a városért, a szépkorúakért tett, sok éves, áldozatos munkájukat megköszönve tartottak a világnapi rendezvény méltó helyszínéül szolgáló színházteremben.

Vargáné Czobor Andrea

A maga is deresedő városvezető beszédében hangsúlyozta a nyugdíjasok közösségépítő szerepét, megköszönte eddigi életük, munkájuk áldozatait, és szinte nyomatékkal hangsúlyozva kérte őket arra, hogy túl a sokadik ikszen, már igenis szánjanak időt önmagukra, pihenjenek, élvezzék a sok éves szolgálati idő után járó nyugalmat, az „örökifjak” békés-szép pihenőnapjait, „érezzék az életet”. Frappáns köszöntőjével mosolyt csalt az arcokra, megadta a kezdő hangulatot az ünnepi eseményhez. Az életméltató szavakat csillogó kitüntetések követték: az idősek érdekében végzett kiemelkedő munkáért kapott elismerést, tapsot és polgármesteri puszit Berják Tivadarné, Vajai Ferenc, Gál Zsigmondné, Öveges Tibor, Kovács Györgyné, Grablerné Sipos Mónika, Henc Albertné, Fonyódi Józsefné, Kelemen Józsefné és Czigler Sándor. A hivatalos ceremóniát a Pápai Musical Stúdió frenetikus műsora követte, mely igazi fénypontja volt a kellemes délutánnak. A zsúfolásig megtelt színházteremben ülők kényeztetéséről a Térségi Gondozási Központ gondoskodott finom inni-és harapnivalóval. Emlékezetes, méltó, szép délután volt.

Címkék#Ajka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!