Ajka

2014.10.17. 18:41

Gyűjtik a kilométereket

Ajka - A korábbi évek gyakorlatát követve a Somló Volán idén is elismerésben részesítette a baleset megelőzése és a balesetmentes közlekedés területén kiemelkedő munkát végzett munkatársakat.

Tremmer Tamás

Ritka az olyan pillanat, amikor ennyien együtt ünnepelhetünk, mondta Szabó József, a Somló Volán forgalmi igazgatója, amikor körbetekintett a megtelt ajkai étteremben. Igaz, kevés is az olyan alkalom, amikor a különböző munkabeosztású kollégákkal így össze tudnak jönni, tette hozzá.

Bodó László, Horváth Zsolt, Szabó József forgalmi igazgató, Kolonics Ervin, Kovács István, Márkus István

Volt mit ünnepelniük. A korábbi évek gyakorlatát követve idén is elismerésben részesítették a baleset megelőzése és a balesetmentes közlekedés területén kiemelkedő munkát végzett munkatársakat. Akik az év során munkájukkal jeleskedtek, nekik most adták át az Év dolgozója kitüntetéseket, valamint ekkor köszöntötték a Vezérigazgatói dicséretben részesülőket. Az eseményen köszöntek el a nyugdíjba vonuló kollégáiktól is.  Nem feledkeztek meg azokról sem, akik a különféle sporteseményeken eredményes szereplésükkel tovább öregbítették a vállalat hírnevét, valamint akik az Év szerelője vetélkedőn letették a névjegyüket.

 

Szabó József örömének adott hangot, hogy a kollektívából sokan gyűjtik a kilométereket. A Balesetmentes Közlekedésért Érdemérmet 33-an vehettek át. 12-en a 250 ezer-, kilencen a félmillió kilométer után érdemelték ki az elismerést. 750 ezer kilométert heten hagytak maguk mögött. Egymillió kilométert négyen teljesítettek: Bodó László, Horváth Zsolt, Kolonics Ervin, Kovács István. Márkus István pedig már az 1,25 millió kilométert is elhagyta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!