Ajka

2014.07.11. 08:24

Fenyvesi Zoltán a Fidesz ajkai polgármesterjelöltje

Fenyvesi Zoltánt választotta a Fidesz ajkai szervezete polgármesterjelöltnek, amit az országos választmány július 3-án hagyott jóvá.

Penk Tímea

A 49 éves kormánypárti polgármesterjelölt Ajkarendeken töltötte gyermekkorát, majd német-történelem szakos tanárként 25 évig Ajkán tanított. Most is itt él, így elérhető a választók számára. Jelenleg a várpalotai Thuri gimnázium igazgatója, és büszke arra, hogy irányítása alatt két új szakot vezettek be az intézményben, illetve szeptemberben több osztály indul, mint amennyi májusban elballagott. Nagy sikereket ért el a Bercsényi középiskola intézményvezetője és igazgatóhelyetteseként is, hiszen aktív szerepe volt abban, hogy a megyében elsőként jutott az intézmény uniós támogatáshoz, illetve többszörösére nőtt a tanulók létszáma.

Fotó: Penk Tímea

Fenyvesi Zoltán húsz éve tölt be közéleti szerepet, négy cikluson keresztül tagja a város képviselő-testületének, a római katolikus egyházközségnek, tevékenykedett a német nemzetiségi önkormányzatban, illetve jelenleg a Fidesz helyi alelnöke. A párt egyhangúlag támogatta Fenyvesi Zoltánt, aki a politikában a megegyezéseket részesíti előnyben.

- Elképzeléseim közül azt emelem ki, ami jelenleg hiányzik a városból: ez pedig a megbékélés és az együttműködés. Kampányomban hangsúlyozni szeretném a Fidesz-KDNP értékeit – nyilatkozta Fenyvesi Zoltán, aki habitusából adódóan is az ellentétek csökkentésére törekszik. Számít azokra, akik tudnak és akarnak a város javáért ténykedni. A polgármesterjelölt fontosnak tartja a kormánnyal való szoros együttműködést, olyan támogatások és innovációk Ajkára telepítését, amelyek segítik a várost és az itt működő vállalatok, vállalkozások fejlődését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!