Ajka

2014.12.20. 15:13

Ebéd és ajándék

Ajka - Babgulyást, süteményt és gyümölcsöt osztottak szombaton a belvárosi katolikus templom udvarán.

Penk Tímea

A jótékonysági programban a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Kereszténydemokrata Szövetség helyi csoportjai vettek részt.

Már nyolcadik alkalommal szerveztek karácsony előtti ételosztást Táncsics Tamás, a KDNP helyi elnökének kezdeményezésére, aki az önkormányzati és a római katolikus egyházközségi képviselő-testület tagjaként, de főleg keresztény emberként szeretne segíteni a rászorulókon a karácsonyi ünnepek idején.



Önkéntesek osztottak ételt szombaton Ajkán, Sidóné Jutka és Marczona Tünde


Boros József, ifjabb és idősebb Körmendi Zsolt az idén is örömmel fogadták a meleg ebédet

Helyi adományokból készítettek babgulyást és ajándékcsomagokat gyümölccsel, süteménnyel. Az idén 250 adag étel két óra alatt elfogyott, főleg nagycsaládosok és idősek érkeztek. A programhoz öt évvel ezelőtt a Máltai Szeretetszolgálat is csatlakozott, amelynek segítői kávéról gondoskodtak, ruhákat, játékokat és könyveket vittek.

 

A Máltai Szeretetszolgálat kávét, könyveket, meleg ruhákat vitt a jótékonysági rendezvényre: Preininger-Horváth Edina, Vági Béláné, Kövér Károlyné

Táncsics Tamás (jobbról) már nyolcadik éve szervezi a karácsony előtti ételosztást

Vági Róbert, Preininger-Horváth Edina és Gáspár János, a Máltai Szeretetszolgálatok képviselték a rendezvényen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!