Ajka

2014.09.23. 10:50

Bűnmegelőzési megállapodás Ajkán

Bűnmegelőzési együttműködési megállapodást írt alá kedden az Ajkai Rendőrkapitányság helyi oktatási intézmények vezetőivel.

Penk Tímea

A középiskolás korú fiatalok részére kialakított bűnmegelőzési tanácsadói hálózatnak az a célja, hogy a diákok, a pedagógusok és a szülők megfelelő tájékoztatást kapjanak, megelőzve azt, hogy bűncselekmények áldozatává vagy elkövetőivé váljanak. A tanácsadó civil ruhában vesz részt az iskola életében és közvetlen kapcsolat kialakítására törekszik.

Bűnmegelőzési megállapodást írt alá a rendőrség és a középiskolás korosztályt tanító oktatási intézmények: Szoboszlai Tibor, Kovácsné Papp Ágnes, Mihályfi László, Mireiter Lívia, Fülöp-Bornemisza Szilvia, Molnárné Bodor Ida, Takácsné Pósa Anita (Fotó: Penk Tímea)

Az együttműködési megállapodást aláírta Szoboszlai Tibor rendőr alezredes, ajkai rendőrkapitány, Takácsné Pósa Anita rendőr őrnagy, kiemelt főreferens, Molnárné Bodor Ida rendőr őrnagy, ifjúsági bűnmegelőzési tanácsadó, Fülöp-Bornemisza Szilvia tankerületi igazgató, Kovácsné Papp Ágnes, a Fekete-Vörösmarty iskola igazgatója, Mihályfi László, a Bródy gimnázium igazgatója és Mireiter Lívia, a Molnár Gábor iskola intézményvezetője. Az együttműködő partnerek azt remélik, hogy a bűnmegelőzési tanácsadó jelenléte a gyerekeket, a szülőket és a pedagógusokat hozzásegíti a jogkövető magatartás gyakorlásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!