Ajka

2015.05.16. 20:31

Starfactory: a legjobbak versenyeznek

Ajka - Ária, pop, musical, vers, tánc – a Starfactory vetélkedő döntőjében a műfaji sokszínűség mellett a magas színvonal jellemezte a produkciókat. A fellépők a középdöntőkön elhangzott kritikák és instrukciók alapján igyekeztek a legjobbat kihozni magukból.

Kutasi Zsófia

A legjobbak mérik össze tudásukat és tehetségüket a Starfactory Országos Tehetségkutató Vetélkedő döntőiben. Tizenkilencen jutottak tovább a középdöntők után, a két napos döntőn a versenyzők szombaton Ajkán, vasárnap Veszprémen indulnak a győztes címért. A Starfactory tehetségkutató verseny döntőjébe jutott versenyzői ének kategóriában Bányoczky Nóra (Tatabánya), id. Császár Antal (Pápa), Holczer Réka Dóra (Balatonfüred), Lakatos Anita (Veszprém), Lelkes Renáta (Budapest - Kőbánya), Magasmarti Karina Lúcia (Várpalota), ifj. Császár Antal (Pápa), Kovács Denise (Pécs), Ruff, Roland (Szigetszentmiklós), Tüskés Bernadett (Veszprém), Váczi Violetta (Siófok). Vers-. prózamondás kategóriában Börcsök Olivér (Székesfehérvár), Kapcsándi Klaudia (Pápa), Kovács Fruzsina (Misefa). Egyéb kategóriában az Ajka-Padragkút Táncegyüttes (Ajka), a Halhatatlanok (Veszprém), Papp József (Debrecen), Szluka Lídia (Nagytarcsa), valamint Kustán Ramóna (Galambok).

A zsűri tagjai Ladányi Andrea Harangozó-díjas és Liszt Ferenc-díjas táncművész, koreográfus, Gazdag Tibor színművész, zenész, énekes, Regovics Zsuzsa, ének korrepetitor, Novák Péter színész, énekes, zeneszerző, szövegíró, Krámer György Harangozó-díjas táncművész, koreográfus és Vándorfi László a Pannon Várszínház igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!