Ajka

2013.09.03. 09:03

Újra Somlói Napok

A Somlói Napok idei programjainak a 8-as főút melletti terület ad helyet szeptember 13-14-én.

Tóth B. Zsuzsa

Pénteken délelőtt szakmai fórumot rendeznek a szőlő idei növényvédelmi kihívásairól, délután 14 órakor indul a szüreti felvonulás a hegy alá a Marsching Jazz Band-del. Fellép a Dobai Asszonykórus, a Marsching Jazz Band, a Somlóvásárhelyi Líra Dalkör, a Kemenesszentpéteri Bíborvirág táncegyüttes.

Énekel Kádárné Hegedűs Veronika, ropják a Csepeli Öregtáncosok, majd Takács Tamás és a Rekviem együttes előtt. Szombaton indul a Somló futás, a főzőverseny, a kispályás foci. A Devecseri Fúvósok térzenét adnak, a Lovászpatonai Színjátszókör bordalokkal érkezik, majd a Noszlopi Vegyeskar lép fel a Rábacsécsényiek, a Lucullus Borlégiósok adnak műsort.

Lesz rendőrségi bemutató, operettgála Tihanyi Tóth Csabával, borlovagokat avatnak. A vendégeket szórakoztatja a Kajárpéci Vizirevű. A programokat Balázs Fecó és a Historika zenekar, valamint a Faterock együttes fellépése zárja. A programok ingyenesek idén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!